God fortsättning!

Oj! Jag verkade visst ta lite paus över jul och nyår. Fortfarande har jag inte mycket till skrivarinspiration så jag får köra en lite resumé över de senaste tre veckorna:

Jul: Mycket mysigt. Firade för 3:e året i rad bara Patrik och jag. Det är faktiskt väldigt skönt. God mat, inga klappar och väldigt lite stress.

Inget extra val: TJOHO! Åh vad bra att vi slapp en sådan cirkus och den extra kostnaden. Mycket bra. Tramseri med folk som betedde sig som att någon var skyldiga dem att få rösta igen, sorry folks, ni hade redan röstat. Det fanns redan ett valresultat och bättre saker att spendera miljoner av skattepengar på. Ni får vänta tills 2018. Ska vi hoppas på ökat valdeltagande då kanske?

Nyår: Mycket mysigt igen. Bara jag och Patrik igen. God mat och massa Cava. Vi tog en promenad vid tolvslaget. Egentligen hade vi tänkt göra den traditionsenliga promenaden upp på högsta kullen på Monte Composto (St Hans backar) som ligger nära där vi bor, men det var väldigt lerigt då det pågår saneringsarbeten i denna gamla soptipp. Men vi såg rätt bra med fyrverkerier ändå. Samt hörde dem. Nästa år kanske det är bud på att promenera bort till Lundagård för att se fyrverkerier där.

Annonser

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s