Ibland måste man våga ställa de svåra frågorna.

frukostJag vet att det ska föreställa vara romantiskt, men jag förstår verkligen inte poängen med att sitta krökt som en ostbåge i en vobblig säng och försöka balansera mat utan att spilla. Förutom att det är en gullig tanke då.

Och nej, jag var inte ensam…

Annonser

7 thoughts on “Ibland måste man våga ställa de svåra frågorna.

 1. Mitt ex brukade ställa ett glas juice på nattduksbordet, för att jag skulle få energi nog att öppna åtminstone _ett_ öga. Det var faktiskt rart på riktigt. Frukost på sängen i övrigt? Tack, men nej tack.

  • Det har hänt att jag har fått kaffe eller ett glas vatten på nattduksbordet, och det är ju mycket välkommet. Men när det gäller att balansera en tallrik fil och ett par smörgåsar så intar jag hellre det vid köksbordet. Dessutom har jag svårt att äta direkt efter att jag vaknat.

   • Man skall ju inte äta fil och macka i sängen. Där skall man äta dekadenta saker som inte lämnar fläckar när det spills, typ kontinental frukost med croissanter och jordgubbar.

 2. Nej, jag är mycket skeptisk. Dels för att jag behöver få vara vaken en stund (nån timme helst) innan jag kan äta. Dels för att jag är klumpig och jag hatar smulor i sängen. Och så vill jag gärna välja själv lite efter hand vad ska äta. Dock som du säger, en kopp kaffe eller när man var liten, typ varm choklad var ju rätt mysigt. (Mamma fick frukost på sängen nästan så länge de var gifta hon och pappa, hon älskade det dock. Farmor fick alltid kaffe och skorpa med ost för att komma igång som first breakfast, och det av en man född 1907)

  • Jag kan inte heller äta direkt efter att jag vaknat. Behöver oftast minst en timme på mig för att bli sugen.
   I min familj har nog inte frukost på sängen förekommit mer än nån gång när vi barn fått för oss att överraska mamma med det… och hon hade vett att i alla fall spela glad. Har aldrig tagit upp denna viktiga fråga med henne. :D

 3. Är det bara jag som vaknar och är akut pissnödig på morgonen dessutom? Inte så där jätteromantiskt att äta vobblig frukost när man vaknar helt desorienterad och typ kissar på sig om man tänker ordet kaffe.

  • Ja, den aspekten med! De flesta vaknar nog kissnödiga och då är det knappast som att man vill äta frukost det första man gör. Jag brukar dock ibland ställa fram kaffe till sambon för att han ska känna doften och vilja gå upp.

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s