Cosmopoliman #2 Bilden!

20120309-092204.jpg

Oh yes! Den satt fortfarande uppe! Tyvärr är det lite kondens på plasten framför affischen, men det går rätt bra att se vad som står ändå.

Annonser

5 thoughts on “Cosmopoliman #2 Bilden!

  • Jag hade tyckt att det var intressant att köpa om det på allvar gjordes en ”tjejtidning” riktad till killar, utan att överdriva och överdrivet trycka ner utan det vanliga ”så klär du dig för din kroppstyp” o.s.v.
   Men det hade nog bara varit roligt en gång, sen hade jag nog hellre sett sett hellre att Cosmopolitan går ur tryck eller måste ändra sig för att tjejer inte vill lära sig att banta längre än att även en Cosmopoliman ska komma och berätta för killarna att inte heller de duger som de är.

 1. Men’s Health och Men’s Fitness. Ungefär så ser de magasinen ut. Förutom det om lönen förstås och att det snarare handlar om vilka badbyxor du skall köpa för att visa paketet på rätt sätt, än att du skall virka dem :p

  Så dem finns. Dock inte på svenska än.

  Jag köper dem själv för att de är bra träningsmagasin. Hur jag skall träna på effektivast sätt är intressant för mig iaf. Fast det är nog skillnad mot att blivit påtryckta sådana här tidningar hela sitt liv som ni tjejer har blivit och som mig välja att läsa dem för vissa artiklar om träning i vuxen ålder.

  Men de innehåller artiklar och notiser om t.ex. hur ”en riktig man” skall prata 120 ord per minut när de raggar, åt vilket håll man bör dra hemmapungvax och varför du under en dejt måste se till att i alla tillrättavisa en annan man som står i vägen i baren för att fråmstå som dominant. Så liknande tidningar finns, de är inte så populära i Sverige bara.

  • Det har du rätt i, jag tänkte inte på dem, antagligen för att jag nog aldrig läst dem.

   Jag hoppas att det aldrig blir populärt med denna typ av tidningar riktade till män i Sverige. Vi har redan så mycket utseendehets så jag skulle hellre se att vi rörde oss bort från den än att vi engagerade även killar i den. De blir redan påverkade tillräckligt som det är.

   Jag gillar också träningstidningar, InShape är min favorit. Men precis som du är det träningstipsen som intresserar mig. Nu var det länge sedan jag kostade på mig en sådan tidning, men jag har för mig att just InShape inte har så mycket dejtingråd eller ”så ska du vara för att vara en riktig kvinna” i dem. De inser nog att det finns så mycket andra tidningar som matar oss med det så att vi inte behöver läsa dem där med.

   • Mjo, sedan är det ju också skillnad mellan de engelska och de amerikanska utgåvorna. De engelska är nästan rena tränings-, diet och hälsomagasin, medan det snarare är de amerikanska förlagorna som lägger in livsstil (och väldigt maskulin sådan). Så det är nog skillnad på USA och Europa.

    Jag personligen tycker att alla borde läsa Runners World istället – okönat om världens bästa träning, som dessutom löser nästan alla utseendeproblem utan råd om hur man använder vax, bantning, anabola eller silikon :p

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s