Bara för skojs skull

Idag har jag hämtat ut den läsplatta jag som förtroendevald i Lunds kommun får låna för att vi ska kunna ha papperslösa sammanträden. Vi ”fick” en iPad 2 och jag testar nu att blogga på den bara för att det är lite kul. Imorgon är nästa sammanträde, men tyvärr låg inte handlingarna ute på mötesportalen av någon anledning. Jag hoppas lite på att de ska ha ramlat in där imorgon så jag kan testa papperslöst redan då, om inte får jag köra old school.

Annonser

5 thoughts on “Bara för skojs skull

 1. Vad jobbar du med för politiska frågor? *nyfikenienstrut*. Har också varit lite sugen på att engagera mig i kommunpolitik men så är det ju det där med att man ska ha tid…

  Eller ja. Man tar sig tid ju, det är inget man har. Men det finns rätt mycket annat som går före i prioriteringen :-)

  • Just nu sitter jag sedan snart 5 år i Barn- och skolnämnden i Lund stad samt även i arbetsutskottet. Det är väldigt kul och intressant samt mer ”hands on” än många andra nämnder där man mer bara tar emot rapporter om att förvaltningen gör vad de ska göra och godkänner att de gjort det. Dessutom får jag ju vara med och påminna skolledarna om vikten av genusarbete i förskola och skola samt arbete mot kränkande behandling, mina hjärtefrågor angående skolan.

   Jag kan verkligen förstå att man inte har tiden när man har barn. Min mamma var kommunpolitiker och landstingspolitiker under större delen av min uppväxt och det var ju en del jobb med det med.

   • Minsann!

    Jag har också jobbat med skolfrågor i Lund, fast på en helt annan nivå, när jag jobbade för dåvarande Elevorganisationen, numera SECO. Det var tider det… :-)

 2. Själv föredrar jag Android, varför jag har en Galaxy Tab 10.1 (10.1″ skärm) Men även den har sina små problem, lite långsam ibland. Den nyare galaxy tab 7.7 (7.7″ skärm) är snabbare och går att ringa med, samt har minneskortplats. Jag kunde väntat på den men jag ville ha den stora skärmen med 10.1. :)

  • Jag vet inte vad jag hade valt om jag hade fått välja själv. Denna är ju till låns från kommunen och är tjänstemännens projekt, de har bestämt vad som passar det primära användningsområder bäst, så det var bara att tacka och ta emot.

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s