Stuff on my lawn

Som jag skrivit om en gång tidigare har mina grannar en viss förkärlek för att skräpa ner runt vårt hus.

Igår grillade några ungdomar (ja visst är det kul när man blivit så gammal så man kan skriva det om folk som är yngre än en själv men ändå tillräckligt gamla för att bo i lägenhet utan mor och far) precis utanför vårat fönster. Mysigt, men det hade varit ännu mysigare om de tagit med sig skräpet till närmsta soptunna.

Jag som själv är stenhårt uppfostrad med att man inte kastar ens kolapapper på marken har svårt att förstå folk som skräpar ner i naturen, men det är faktiskt ännu svårare för mig att förstå nedskräpning på sin egen bakgård.

The atrocities

Denna vän av ordning har såklart redan varit ute och plockat bort skräpet. Det kändes inte bra att fåglarna pickade i det för då får de säkert aluminiumfolie i magen. Dessutom tar det väldigt många år innan aluminiumfolie bryts ner så det är ju bättre att den hamnar i soporna där metallen kan återvinnas. En del av mig kände för att tejpa upp dem med ett meddelande på förövarnas dörr, men det kändes lite väl mycket studentkorridor.

Nu när grillsäsongen är igång är det många som picknickar här och var i landet. Snart åker man också till stranden och myser med sol, bad och fika. När ni gör det, kom då ihåg att ta med er soporna efter er och slänga dem där så sig bör! Det blir så mycket trevligare i längden.

Annonser

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s