Söndagsbrunch

Patrik: Tacowraps? Till frukost?
Jag: Jaa…!?

Vi åt tacos igår så vad passade inte bättre än att äta upp resterna som en brunch såhär på söndagförmiddagen?

Jag hade i tacofärs, ost, stark tacosås, avocado (jag orkade inte göra guacamole så jag skar den i skivor, saltade lite och droppade citron och tabasco över), inlagda jalapeños, hackad rödlök, sallad gjord på tomat, gurka, isbergsallad och majs och så lite gräddfil ovanpå det. Smarrigt värre!

Advertisements

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s