Och det blev morgon och det blev afton den 31 januari 2011

Då var rött-läppstift-en-hel-dag-dagen till ända. Mina läppar känns lite torra och smuliga, men skam den som ger sig.

Idag har jag alltså städat köket med tjusigt mejkade läppar. Det har gått sådär. När det råkade skvätta upp vatten i ansiktet på mig torkade jag mig utan att tänka mig för med ena armen och fick således ett par röda sträck på den. Glamorös sminkning passar kanske lite bättre till glamorösa arbetsuppgifter.

Jag hade inte tid att sticka till affären idag men lyckades visa mig för några människor ändå. När jag gick ut med soporna första gången träffade jag på en granne i form av äckelgubben som tagit det som sin uppgift i sitt pensionärsliv att källsortera hela bostadsrättsföreningens sopor. Det känns skönt att jag inte använder tamponger och bindor då för det vill man kanske inte att folk ska rota i! På förra årsmötet sa vi till honom att lägga av och då slutade han, men nu verkar det alltså som att han börjat igen. Hursomhelst, han såg lika sur ut som vanligt mina röda läppar till trots. Andra gången jag gick ut med sopor så mötte jag en annan granne som sken upp och sa hej. Om detta berodde på mina röda läppar är ju svårt att säga.

Sedan fick jag ta en oväntad tur för att möta sambon vid bussen. Han hade fått skavsår på benen av kanten på sina nyinköpta 8-håls Dr Martens så jag hade med mig ett par skönare dojjor han kunde byta till. Sambon sken som vanligt upp när han såg mig och han fick en puss som inte kladdade (tack Make up stores läppstift).

Annonser

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s