Nuså!!!

Här kan vi snacka om mystiskt död!

”Skelettet ett mysterium för polisen: ”Har varit död länge”

Först när rättsläkaren sagt sitt kan man fastställa om ett brott begåtts. Det otäcka fyndet gjordes av en svampplockare i oländig terräng under helgen. Ett naket kranium låg i skogen och en bit därifrån fanns andra skelettdelar från en människa.”

Säkert såg det också ut ungefär såhär på den plats där skelettet hittades… Mystiskt:

Annonser

7 thoughts on “Nuså!!!

 1. haha, är det säkert att han inte dog igår? :D

  Man tappar ju hoppet om mänskligheten ibland, vissa är så bakåtsträvande och dumma… Men din kommentar gjorde att jag återigen förstår att det finns fullt med kloka människor också!

  • Jo… min pappa sa att jag hade kloka ögon redan när jag var bebis så jag hade lite att leva upp till :D
   Skämt åsido, jag kan till viss del förstå männen som blir stressade av att kvinnor blir mer lika värda dem än vad de var innan, på samma sätt som jag kan förstå att de vita slavägarna tyckte att det var jobbigt när slaveriet avskaffades! (Japp, jag skräder inte orden).
   Vissa män verkar tycka att vi kvinnor ska vara glada nu när vi avancerat till andra klassens medborgare, för det är ju bättre än att vara tredje, fjärde, femte eller femtielfte klassens medborgare som vi var innan. Varför är det så svårt att förstå att vi vill vara på delad förstaplats?

 2. klart att odugliga karlar blir nervösa att mista det lilla de har, som de har bara för de har snopp. De karlar som har något att komma med är däremot ofta positiva till jämställdhet!

  Jag brukar också svara i min blogg ;) hehe

  och min kille är min stora kärlek! Han är 1,95 lång och väger strax över 100 kg!

  • Hehe, det är som att höra sig själv. Jag brukar också säga att folk som är överdrivet stolta över något som är medfött är det bara för att de inte har något annat att vara stolta över.
   Min kille är 190 och väger typ 90 kg… jag har gött upp honom från 69… men till mitt försvar kan jag säga att han hade gått ner i vikt då för att han varit sjuk så han behövde lite sambofett :D
   Och så är han feminist! Första gången jag sa till honom att det var så skönt att vara ihop med en feminist förstod han inte riktigt vad jag menade, men sen kom han ett par veckor senare och sa att han tänkt efter och att jag nog hade rätt.

 3. Jag svarar här istället för i min blogg, jag blir så förvirrad annars :D

  Ja, skojar du eller, hade ju kunnat slå mig riktigt jävla illa igår alltså… det är ju helt sjukt hur vissa dagar bara är så! Allt bara går fel! Som tur är har dagen idag vart väääääldigt mkt bättre!

  Haha skönt det där med kycklinggrytan! Visst är det så jävla jobbigt å vakna å typ fortfarande vara arg på någon? Jag ringde min polare häromdagen å när hon svarade vart hon skitkonstig i telefonen, kort å nästan lite sur… Jag fattade inget men misstänkte väl att det hade ngt med PMS att göra så jag sket i det. Senare på dagen fick jag ett sms där hon berättade att hon vart sur på mig när jag ringde, för en grej jag hade gjort i hennes dröm. Haha hon bad såklart om ursäkt å sa att jag bara hade vart förjävlig, när hon berättade om drömmen förstod jag henen verkligen! Vi har känt varandra i 18 år, så det var inte så att jag tog illa vid mig :D

  Fan va läskigt att hitta ett kranium när man är ute å traskar i skogen! Den vill man inte råka ut för alltså… Man kan ju hitta mycket i skogen alltså… men kroppsdelar, fy fan!

  Hoppas att du har en riktigt gó helg nu!

  /Elinor

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s