Seriöst..?

Man kan i Aftonbladet få äran att betala 10 kr för en artikel där en näringsfysiolog (Fredrik Paulún) testar hela 8 yoghurtsorter för att kolla vilken som är bäst respektive sämst vad gäller innehåll av socker. Man kan även få förmånen att lägga ut 15 spänn för en liknande artikel om müsli.

Varför inte bara gå till mjölkdisken eller flinghyllan och läsa på paketen själv? Det är ju alldeles gratis och något vilken läskunnig människa som helst borde klara av.

Här kan ni av mig få ett alldeles gratis tips om nyttig bäryoghurt: Ta en tallrik mild naturell yoghurt eller filmjölk kanske 2 dl, ta 0,5 dl frysta hallon, smula sönder och rör ner i yoghurten. Vänta ett par minuter så att hallonen får smälta. Det är himmelskt gott, kolhydratsnålt samt fritt från tillsatt socker eller sötningsmedel.

Annonser

Kommentering öppen 10 dagar. För regler se under fliken "Om".

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s